Links
Vind on op Social Media
Neem Contact op

Stuur ons een bericht

Coaches & Specialisten op het gebied van Voeding, Hardlopen, Powerliften, Fitness, & Afvallen aangesloten bij Trainingsschema.com


Over Behzad

Mijn naam is Behzad Aziz en ben één van de coaches van trainingsschema.com. Ik ben op nationaal niveau actief geweest als powerlifter met als best behaalde resultaten een eerste plek bij de junioren en derde plek bij de senioren. Op mijn naam heb ik verschillende nationale records gevestigd die enkele tijden hebben gestaan. Momenteel ben ik actief als judoka.

Ik heb ervaring met coaching van mensen die net zijn begonnen met krachttraining tot aan atleten die zich hebben gekwalificeerd voor het NK powerlifting. Verder sta ik als leraar voor de klas in het voortgezet onderwijs en ben promovendus in de natuurkunde didactiek.

Begeleiding van mij krijgen betekent dat jouw wensen centraal staan en dat ik erop ben gefocust om je een stap verder te helpen. Ik ben ruim tien jaar geleden zelf begonnen met krachttraining en weet hoe zwaar het kan zijn om te starten. Omdat ik weet wat het betekent om op hoog niveau te trainen kan ik trainingsschema's op maat maken voor sporters van alle niveau's.

Coaching krijg je dus op basis van ervaring en natuurlijk ook onderbouwt door wetenschappelijke informatie. Zo weet je zeker dat je betrouwbare ondersteuning krijgt en zelfverzekerd je doelen kunt behalen.

Sportieve groet,
-Coach Aziz

Over Lisa

Mijn naam is Lisa en ik ben Voedingcoach, dit houd in dat ik mensen begeleid op het gebied van gezond eten door middel van lekkere én gezonde maaltijden. Binnenkort heb ik mijn laatste examen en dan ben ik officieel gewichtsconsulent dus de kennis over gezonde voeding en een gezonde levensstijl is aanwezig.

Op social media kun je mijn recepten vinden op @voedingcoach en @gezonderecepten. Mijn doel hier is om geïnteresseerden en cliënten van mij te inspireren en te laten zien dat een gezonde levensstijl en lekker eten perfect samen kunnen gaan.

Coaching betekent voor mij vragen beantwoorden, inzichten geven, en vooral tips en motivatie overbrengen over gezonde voeding. Mijn ervaring is dat veel mensen niet bewust zijn van de voeding die ze binnenkrijgen en dat veel mensen niet weten dat er ontzettend veel gezonde recepten zijn die lekker zijn én goed in een dieet passen.

Gezonde groet,
-Coach Lisa