Privacybeleid www.trainingsschema.com

Persoonsgegevens zoals uw naam en e-mailadres worden door trainingsschema.com enkel en alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze achterlaat. Trainingsschema.com voldoet derhalve aan de privacywetgeving. De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens. Het College bescherming persoonsgegevens houdt toezicht op de Wet bescherming persoonsgegevens.


Privacyverklaring

Trainingsschema.com gebruikt dus enkel de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden verstrekt. Trainingsschema.com neemt de door u verstrekte gegevens op in een beveiligd klantenbestand en u geeft toestemming voor het gebruik van uw gegevens om het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt, te realiseren. Denk hierbij aan het verstrekken van informatie op maat. Trainingsschema.com respecteert de privacy van al haar gebruikers en bezoekers door de informatie die u verschaft vertrouwelijk te behandelen. Wij zullen de door u verstrekte informatie geenszins delen met derden, verhuren, verkopen of op een andere manier verspreiden. Trainingsschema.com mag uitsluitend persoonsgegevens doorgeven aan derden zoals rechthebbenden, politie, justitie, toezichthouders, de belastingdienst of andere opsporingsinstanties wanneer aan wettelijke verplichtingen moet worden voldaan of een rechterlijk vonnis in het belang van het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten zoals fraude of oplichting.


Websites van derden

Onze privacy verklaring is enkel van toepassing op www.trainingsschema.com en niet van toepassing op internetsites van derden die mogelijk door hyperlinks op trainingsschema.com te bereiken zijn. Voor dergelijke websites geldt een andere privacy verklaring die u op de betreffende websites kunt inzien.


Vragen over ons privacybeleid

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact op via de de contactpagina en u ontvangt spoedig een antwoord op uw vraag.

Trainingsschema.com

Bereikbaar:

Maandag - Vrijdag

09:00 AM - 7:00 PM

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bekijk alle Reviews of
Laat zelf een review achter